Η ΑΕΚ δημιουργεί τρόμο στους αντιπάλους της σκοράροντας κατα ριπάς ,και βρίσκεται στην πρώτη θέση .
Οι κιτρινόμαυροι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου σε  10 αγώνες έχουν  9 νίκες 1 ισοπαλία και καμία ήττα, έχουν σκοράρει 38 γκολ και έχουν δεχθεί μόνο 2.Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της ένωσης είναι ο εξαιρετικός Νίκος Εμμανουηλίδης με 16 τέρματα και ακολουθούν με 9 οι παρτενέρ του στην επίθεση Τσιρώνας και  με 6 ο Κομπογιάννης. Είναι μια ομάδα που έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ τον κόσμο της, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πιέζει ασφυκτικά  και αναγκάζει τους αντίπαλους σε πολλά λάθη . Αμυντικά δέχεται λίγες φάσεις με τον Goalkeeper Πολυχρονιάδη να έχει κρατήσει άθικτη την εστία του στους 7 απο τους 9 αγώνες.

Μια ακόμη ομάδα που έχει εντυπωσιάσει είναι η ομάδα του  ΑΡΗ Θεσσαλονίκης .
Έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς σε 10 αγώνες . Έχοντας 2 νίκες  2 ισοπαλίες 1 ήττα, έχει σκοράρει  21 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 6 . Είναι μια ομάδα που δείχνει  πολύ καλά στοιχεία  με ωραίο ποδόσφαιρο. Οι διακριθέντες για την ομάδα του Άρη είναι οι Μαστροκούκος με 4 γκολ και 3 ασίστ και ακολουθεί ο Σαμανίδης με 3 γκολ και 2 ασιστ στο ενεργητικό του. 

Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην τρίτη θέση με  21 βαθμούς  7 νίκες 1 ισοπαλίες και 1 μόλις  ήττα .Οι σημαντικότεροι παίκτες για την πολύ καλή εικόνα της ομάδα είναι οι  Γαλιάτσης  μαζί με τον  Φουντουλάκο με 5 γκολ  ,ενώ στο δημιουργικό κομμάτι οι Ben Meir και Τσάτσος με 5 και 4 ασίστ αντίστοιχα . Είναι μια ομάδα που θέλει να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία μεχρι το τελος του πρωταθληματος και γιατι όχι να μην ελπίζει και για το πρωτάθλημα .

Ακολουθεί στην 4 θέση η ομάδα της Παναχαϊκής .Μια ομάδα που προσπαθεί να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος ,έχει 17 πόντους σε ισοβαθμία με την Νίκη βόλου .Οι παίκτες που ξεχωρίζουν είναι οι Μπακοπουλος με 7 τέρματα και Μπαλαρούτσος που βρίσκεται στους κορυφαίους αμυντικούς της σεζον.

Στην 5 θέση ακολουθεί η Νίκη Βόλου με 17 πόντους αλλά με χειρότερο συντελεστή διαφοράς γκολ από την Παναχαϊκή . Στην 6 θέση έχουμε  την ομάδα του Trivellato με 12 βαθμούς και τους οπαδούς να ελπίζουν για καλύτερη απόδοση στον 2ο γύρο. Ακολουθούν στην έβδομη θέση οι Athens Ballers με την συγκομιδή 11 βαθμών.

Στην 8 θέση βλέπουμε την ομάδα  GREEK PIRATES με 10 βαθμους  και  στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα βλέπουμε τον Ηρακλή και τον Αγροτικό Αστέρα  με 3 και 1 πόντο αντίστοιχα. 

Leave a Reply

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!